Legyen mindig naprakész a Cégkapura érkező üzenetekkel!

A Szommer Könyvelő Iroda a már megszokott partneri szemléletet képviselve fontosnak tartja, hogy csökkentse ügyfelei adminisztrációs terheit. Ennek érdekében új kényelmi szolgáltatással bővítettük kínálatunkat!

2019.január 1-től minden gazdasági társaság kizárólag a Cégkapun keresztül kommunikálhat a NAV-val, és egyre több hatóság kapcsolódik be ebbe a kommunikációs csatornába.

Vállalkozása könyvelőjeként a NAV-tól érkező, a bevallásokkal és folyószámlával kapcsolatos értesítéseket elolvassuk, kezeljük. Minden más, a tárhelyre érkező dokumentum, levél feldolgozása azonban az ügyvezető felelőssége.

Cégkapu/Ügyfélkapu figyelő szolgáltatásunk keretében átvállaljuk a Cégkapu/Ügyfélkapu figyelését és az oda érkező üzenetek kezelést.

Mit kap tőlünk?
1. heti kétszeri belépést a Cégkapuba és Ügyfélkapuba, hétfőn és csütörtökön
2. a beérkezett, ügyintézést igénylő dokumentumok letöltését, továbbítását az ügyvezető felé a határidő megjelölésével és a válaszlevél előkészítését
3. maximális bizalmat, diszkréciót dokumentumai kezelésére

Mennyibe kerül a szolgáltatás?
Havi nettó 10.000 Ft

Milyen előnyei vannak ennek a szolgáltatásnak?
1. biztos lehet benne, hogy minden, a tárhelyre érkező üzenete olvasásra, értelmezésre és kezelésre kerül
2. nem kell észben tartania, hogy kapott egy értesítést az email címére a tárhelytől, és majd be kell lépni elolvasni, mielőtt a rendszer törli
3. biztos lehet benne, hogy nem fog elmulasztani egy esetleges hivatalos, hatóság által szabott határidőt

Amennyiben szeretné igénybe venni Cégkapu/Ügyfélkapu figyelő szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot!