Rólunk

Kik is vagyunk?

A mai követelmények nagy terhet rónak a magyarországi vállalkozókra. A szinte naponta megjelenő és megújuló jogszabályokat, rendeleteket lehetetlen cégvezetőként nyomon követni – úgy, hogy közben a vállalkozás projektjei is zökkenőmentesen, az ütemterv szerint haladjanak. Ehhez nyújt hatékony segítséget Önnek a Szommer Könyvelőiroda!

  • Magas szintű szakmai tudással rendelkezünk (mérlegképes könyvelő, adótanácsadói, okleveles nemzetközi adószakértői végzettség), melyet folyamatosan fejlesztünk, hogy mindig naprakészek legyünk. A megszerzett tudást sok éves gyakorlati tapasztalattal kamatoztatjuk – ez adja hitelességünk és szakmai megbízhatóságunk alapját.
  • Expanzív könyvelőként ügyfeleink vállalkozása az első. Az expanzív gondolkodásmód számunkra azt jelenti, hogy nem “csak” könyvelünk – figyeljük a számok, bizonylatok mögött húzódó gazdasági eseményeket, figyeljük vállalkozását, helyzetét és pénzügyeinek alakulását is, hiszen ennek köszönhetően egy esetleges negatív hatás előre megelőzhető.
  • vállalkozásunk tagja a Minősített Könyvelők Egyesületének
  • követjük a digitalizációt – a hagyományos könyvelői feladatokat mi már 21. századi eszközökkel, technológiával végezzük

Küldetésünk

Hiszünk abban, hogy a könyvelő-ügyfél kapcsolat egy olyan minőségi kapcsolat, amely eredményeképpen értéket adunk vállalkozásának, értéket teremtünk – mindezt magas színvonalon, komplex szolgáltatások nyújtásával, az ügyfelek igényeinek kiszolgálásával és bizalmának megtartásával érjük el.

 

 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Irodáink elérhetőek az alábbi városokban: Nagykanizsa, Győr, Budapest.

A Szommer Könyvelőiroda partnereként, ügyfeleként számos előnyben részesül, melyek kiemelik Önt versenytársai közül. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és ismerje meg lehetőségeinket!