Könyvelés

Kézben tartjuk számviteli adatait

Egy megbízható könyvelő nem csak a törvényi előírások naprakész ismerete miatt fontos. A cégvezetőkre háruló adminisztratív feladatok átvállalásával értékes időt takarítunk meg Önnek, melyet vállalkozásának fejlesztésére, bevételének növelésére fordíthat.

 

Kézben tartjuk számviteli adatait, rögzítjük bizonylatait, nyilvántartjuk cége eszközeit, vevő- szállító és egyéb kimutatásokat készítünk, nyomon követjük és időben kommunikáljuk az adófizetési kötelezettségeket, elkészítjük az éves beszámolókat és segítünk az adóoptimalizálásban.

Hogyan tudunk segíteni?

Szaktudás

Sokéves tapasztalatunk mellett szakmai ismereteinket képzéseken, konferenciákon való részvétellel is bővítjük, így naprakészek vagyunk az aktuális jogszabályok tekintetében.

Precizitás

Nem kell bírság miatt aggódnia! Minden körülmények között tartjuk magunkat a kitűzött határidőkhöz!

Kapcsolattartás

Bármilyen kérdés, kérés esetén állunk rendelkezésére. Szükség esetén tanácsokkal látjuk el, hogy vállalkozása még eredményesebb legyen!

Könyvelési szolgáltatásaink

  • Egyszeres és kettős könyvvezetés;
  • Helyszíni könyvelés, távkönyvelés, munkaszámos könyvelés

Expanzív könyvelőként ügyfeleink vállalkozása az első. Az expanzív gondolkodásmód számunkra azt jelenti, hogy nem "csak" könyvelünk – figyeljük a számok, bizonylatok mögött húzódó gazdasági eseményeket, figyeljük vállalkozását, helyzetét és pénzügyeinek alakulását is, hiszen ennek köszönhetően egy esetleges negatív hatás előre megelőzhető.

Érdekli ez a szolgáltatásunk? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és megadott elérhetőségein hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.