Ügyfeleink véleménye

 • Püsök Zoltán, Inkasszó Csoport Vezetője

  „20 éve dolgozom a szakmában, ezen idő alatt számtalan könyvelő irodával dolgoztam együtt. A Szommer Könyvelőiroda Kft. azonban kiemelkedik e szolgáltató cégek sorából. Együttműködésünk során a cég mindig megfelelő szakértelemmel és hozzáértéssel kezelte a felmerült szakmai ügyeket. A közös munka eredményeképpen sikerült az Inkasszó Csoporton belül belső erőforrásokat felszabadítani, így más területekre is összpontosíthattunk. A Szommer Könyvelőiroda Kft. iroda szakértelme, gondossága és rugalmassága kifogástalan, ár-érték arányban a legjobbak. Az elmúlt hónapokban nem csak a saját cégeimet hoztam át hozzájuk, hanem ügyfeleim nagy része is csatlakozott. Végezetül elmondhatom, hogy nagy örömömre szolgált az, hogy megismertem őket, mindenkinek csak ajánlani tudom Szommer Tímeát, ha fontos a biztonság és a szakértelem.”

 • Medgyesi Zoltán, régióvezető, BNI Északnyugat Kft.

  „Amikor megismertem Szommer Tímeát, még nem terveztem könyvelő váltást. Beszélgetéseink során folyamatosan kaptam valami új morzsát a szakmából, és elgondolkoztam, hogy milyen jó lehet a Szommer Könyvelőiroda ügyfelének lenni. Év végén felmértem, hogy milyen stratégiám van cégeim növekedéséhez, és ki az, akivel csapatban akarom ezt megvalósítani. A Szommer Könyvelőiroda tökéletesen beleillik ebbe a csapatba. Folyamatosan képben vagyok cégeim számaival, segítenek a pénzügyi döntéseknél, és érthetően elmagyarázzák a számviteli szabályokat. Sok jó könyvelőiroda van a piacon, de a Szommer csapat ennél több, inkább stratégiai partner számomra! Köszönöm az együttműködést!”

 • Komlós András, műszaki és kereskedelmi igazgató, Gem Plann Kft.

  „Tímeát van szerencsém ismerni a BNI-ról. Kiváló vezető, nagyszerűen vezeti az igencsak szerteágazó tulajdonságokkal bíró csoportot. Úgy gondolom, nagyszerű ember és kiváló szakember, amely az átadás-átvételékor és az eltelt cca 6 hónapos szakmai együttműködésünk ideje alatt számtalanszor bizonyított. Rendkívül segítőkész, kiváló együttműködő, nagy tudással rendelkezik, és gyorsan-precízen segít megoldani a feladatokat. Eddig *5. Úgy gondolom, és tapasztalom, ugyanez mondható el Judit kollégájukról is.”

 • Andricza Zsuzsanna, BNI ÉNYP Kft.

  „Timi és Judit számomra egy olyan biztos pont, egy támasz, ami a cégeink lábát jelenti, és azt érzem, hogy ha ők a cég könyvelői, akkor a cégeim naprakész, szaktudással felvértezett és stabil lábakon állnak! Nem mellesleg, mióta Szommer Tímea a könyvelőm, rengeteg dolgot tanultam arról, hogyan vezessem gazdaságilag jól a cégemet! Köszönöm!”

 • Breczku János, ügyvezető, Breona Informatikai Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

  „Harmadik éve dolgozunk együtt a Szommer Könyvelőirodával. Pontos, precíz munkavégzésük nagyban támogatja munkatársaimat az adminisztratív feladatok elvégzésében és segít nekem a cégvezetésben. Mindig, mindent időben megkapunk és az egyedi problémák kezelésében is megtalálják a megoldásokat. Nagy megtiszteltetés, hogy a Breona Kft. részt vehet a Szommer Könyvelőiroda informatikai fejlesztéseiben, melynek keretében egy mobil alkalmazásunkat használhatják a könyvelőiroda ügyfelei és hamarosan újabb megoldásokkal segíthetjük közösen a cégeket és cégvezetőket.”

 • Kósa Istvánné Ildikó, Elnök, Suli Harmónia-2007 Gyermekeket Segítő Alapítvány

  „1. Szommer Tímeával 2010. óta dolgozunk együtt. Akkor ajánlotta fel az alapítványunknak a segítségét, amikor szinte reménytelen helyzetben voltunk.
  2. Garanciát vállal a munkájáért.
  3. Biztos sírig tart a titoktartása. Nagyon megbízható.
  4. Nagyon figyel a részletekre.
  5. Szakmailag, technikailag felkészült. Naprakész.
  6. Ismeri az alapítvány ügyeit.
  7. Sokszor tesz javaslatot az alapítvány belső életével kapcsolatban.
  8. Rendszerető. Megköveteli, hogy a szabályokat betartsák.
  9. Pontos, mindig előre gondolkodik.
  10. Igazából az alapítvány arca. Képviseli az alapítványt.
  11. Az alapítványt maximálisan biztonságban érzem.
  12. Belátja, ha netán téved. Tud bocsánatot kérni.
  13. Nagyon segítőkész. Emberséges. Magas a szociális érzékenysége.
  +1 A barátom.
  Judittal később kerültem kapcsolatba. Természetesen a fent említettek lényegében őrá is jellemzőek.”